Asociaţia Obştească „Juriştii pentru Drepturile Omului” anunță tender pentru selectarea unei companii/persoane fizice care ar transfera site-ul www.magistrat.md (aplicația actuală fiind implementată în Drupal 7) pe o altă platformă/frame work. Pentru dezvoltarea proiectului, părțile vor conveni asupra cerințelor tehnice specifice. Calcularea costurilor se va face pe bază cost/oră a programatorului. Numele domeniului: www.magistrat.md. Termen de executare: 30 de zile. Perioada pentru mentenanță și suport: 180 de zile. Cerințe față de executor:
  • experienţă de cel puţin 3 ani în efectuarea sarcinilor similare celor propuse;
  • vor fi prezentate exemple ale lucrărilor similare elaborate;
  • la solicitare, vor fi prezentate scrisori de recomandare ale clienţilor;
  • vor fi expediate CV-urile persoanelor implicate în proces;
  • la solicitare, persoana responsabilă va efectua câteva exemple de modificări pentru a demonstra abilitățile de dezvoltare corectă a aplicației.
După implementarea cerințelor tehnice, timp de 6 luni este necesar de oferit corectarea, fără costuri adiționale, a bug-urilor care vor fi detectate și raportate. De asemenea, la finalizarea executării sarcinilor, compania/persoana fizică selectată va asigura un training privind gestionarea paginii-web. Compania/persoana fizică interesată va prezenta oferta tehnică și financiară în plicuri separate și sigilate, cu menţiunea „Dezvoltarea paginii-web www.magistrat.md”, până la data de 04 ianuarie 2017, la sediul A.O. „Juriştii pentru Drepturile Omului” (mun. Chișinău, str. Vlaicu Pîrcălab, 2, of.13).