Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru selectarea participanților la cursul de instruire a formatorilor în domeniul auditului intern, care se va desfășura în perioada noiembrie 2018 – martie 2019. Scopul cursului de instruire a formatorilor în domeniul auditului intern este de a instrui grupul țintă în vederea consolidării capacităților profesionale, prin acumularea de cunoștințe teoretice și practice de nivel național și internațional pe subiecte specifice auditului intern. Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele criterii:
  • absolvent de studii superioare cu diplomă de licență în unul dintre următoarele discipline: drept, administrație publică, economie, finanțe și contabilitate, tehnologii informaționale;
  • trei ani de experiență profesională în administrația publică sau într-o instituție publică;
  • trei ani de experiență profesională în calitate de auditor intern;
  • abilități de comunicare,  prezentare, cooperare, motivare;
  • experiența în calitate de lector/formator va constitui un avantaj.
Persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul actualizat, pe adresa electronica: marina.gheorghiu@mf.gov.md. Termenul limită pentru aplicare este 18 octombrie. Cursul de instruire este gratuit pentru toți participanții selectați. Persoanele care vor urma aceste cursuri, vor putea fi solicitate să participe în calitate de formatori la activitățile ulterioare de dezvoltare profesională continuă a auditorilor interni. Mai multe detalii pot aflate la numerele de telefon 022 26 28 18, 022 26 27 95.