Dentons își confirmă eticheta de cea mai mare societate de avocatură din lume, având peste 10.000 de avocați la nivel global. Societatea este prezentă în 175 de locații din 78 de țări, scrie legalmarketing.ro.

Cu 40 de domenii de practică și 24 de sectoare industriale, Dentons ofera o gamă complexă de servicii juridice, având acoperire la nivel global și expertiză în numeroase jurisdicții.

În ultimii trei ani, Dentons a primit mai multe premii prestigioase și a înregistrat, din 2014, o creștere cu 129% a numărului de avocați recomandați în marile directoare precum Lexpert, Chambers și Legal 500.

La începutul lunii aprilie, compania a anunțat promovarea a 25 de parteneri noi din Marea Britanie și Europa. Noii parteneri reprezintă o serie de practici, sectoare și industrii. ”Ambiția noastră este să devenim lider pe piața mondială de avocatură pe întreg continentul European”, a declarat Tomasz Dabrowski, CEO al regiunii Europa.

Dentons a fost fondată în anul 2013, în ruma fuziunii dintre NR Denton, Fraser Milner Casgrain și Salans. Anul trecut, firma a înregistrat un profit per partener de peste un milion de dolari SUA. Dentons are reprezentanțe inclusiv în statele din aproprierea Republicii Moldova, cum ar fi România, Ucraina, Federația Rusă, Ungaria și altele.