Agenția Achiziții Publice va desfășura la sfârșitul acestei luni și începutul lunii iunie câteva seminare de instruire privind sistemul de achiziții publice, destinate autorităților contractante și operatorilor economici.

Seminarele destinate persoanelor responsabile de efectuarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante se vor desfășura la data de 23 mai și 30 mai la sediul Agenției Achiziții Publice, începând cu ora 10:00. Acestea se vor desfășura sub genericul ”Sistemul de achiziții publice în Republica Moldova”.

Doritorii de a participa la seminarul de instruire se pot înregistra în lista participanților la numerele de telefon: 022-820-727, 022-820-706 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Numărul de participanți este limitat la 25 de participanți.

Seminarul recomandat operatorilor economici participanți la procedurile de achiziții publice se va desfășura la 6 iunie, la sediul Agenției Achiziții Publice, începând cu ora 10:00. Acesta se va desfășura sub genericul ”Participarea operatorilor economici în cadrul procedurilor de achiziții publice”.

Doritorii de a participa la eveniment se pot înregistra în lista participanților la numărul de telefon: 022-820-727 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Și pentru acest seminar, numărul de participanți este limitat la 25 persoane.