Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIX-a: ”Locuri de muncă în Moldova”. Evenimentul  se va desfășura în perioada 7-17 iunie 2021 pe platforma www.e-angajare.md.

Angajatorii vor avea posibilitatea să selecteze persoane potrivite pentru activitatea desfășurată, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să aplice direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forță de muncă.

Data limită de înaintare a solicitărilor de către angajatori este 25 mai.

Pentru participare la eveniment vor fi selectați angajatori care oferă locuri de muncă calificate cu salarii minime de 5000 lei/lunar. 

Angajatorii vor completa  formularele „Informația despre companie” și „Formularul locului de muncă” , care vor fi expediate către STOFM pentru verificare și înregistrare.

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat la adresa web: www.e-angajare.md.