Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat că, începând de astăzi, 4 ianuarie, toate centrele multifuncționale din municipiul Chișinău vor presta serviciile de eliberare în termen de 24 de ore a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, precum și a fișei de însoțire la buletinul de identitate.

Suplimentar, tot de astăzi, în cadrul Centrului multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) vor fi prestate următoarele servicii:

  • eliberarea la data adresării a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova, precum și a fișei de însoțire la buletin;
  • eliberarea în termene de 3 și 6 ore a adeverinței ce conține date din Registrul de stat al populației sau din fișierul manual de evidență a persoanelor;
  • prestarea serviciilor prin intermediul oficiului mobil.

Începând din data de 11 ianuarie, Centrul multifuncțional nr.2 (str. Pușkin, 47) va desfășura deservirea cetățenilor conform programului nou de muncă: luni-sâmbătă, 07:30-16:00.

Totodată, ASP a informat despre sistarea temporară din 11 ianuarie curent a activității Secției evidență a actelor de identitate Centru din municipiul Chișinău (str. Alexandru cel Bun, 56). Astfel, documentele confecționate în baza cererilor depuse până în data de 9 ianuarie la SEAI Centru mun. Chișinău vor fi înmânate în cadrul Centrului multifuncțional nr.4 (mun. Chișinău, str. Decebal, 6).