Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță organizarea unui atelierul de lucru cu subiectul “Rolul proprietății intelectuale în dezvoltarea unei afaceri de succes“. Evenimentul va avea loc în data de 6 noiembrie, în format online.

Atelierul de lucru este dedicat mediului de afaceri și factorilor de decizie în domeniul proprietății intelectuale și are drept scop:

  • consolidarea, înțelegerea și conștientizarea rolului dezvoltarea proprietății intelectuale (PI) în Uniunea Europeană și Republica Moldova;
  • informarea și sensibilizarea mediului de afaceri și funcționarii publici din Moldova cu privire la importanța dezvoltării proprietății intelectuale pentru integrarea și creșterea economică a Moldovei în general, dar și necesitatea integrării obiectelor de proprietate intelectuală în strategiile de dezvoltare ale întreprinderilor, în particular;
  • analiza realizărilor și provocărilor dezvoltării proprietății intelectuale în UE și Republica Moldova.

Înregistrarea prealabilă la eveniment este obligatorie. Persoanele interesate trebuie să completeze, până în data de 2 noiembrie inclusiv, formularul disponibil aici.

Evenimentul este organizat de către Asociația de cultură juridică Henri Capitant Moldova în parteneriat cu AGEPI, ODIMM și Alianța Franceză din Moldova, este realizat în cadrul proiectului Jean Monnet Support to Associations in European Integration and Intellectual Property Protection Studies / EUPROIN, implementat cu suportul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.