Autostrada de Drept va porni la drum și în acest an. Asociația Studenților în Drept de la Universitatea de Stat din Moldova a anunțat înscrierile pentru a participa la eveniment, care se află la cea de-a X-a ediție.

Autostrada de Drept oferă oportunitatea studenților de la USM să fie studenți la una din Facultățile de Drept din România, unde vor cunoaște metodologia de predare,stilul de învățare specific locului, cultura și tradițiile studenților de peste Prut.

Evenimentul are loc pentru ca studenții participanți să beneficieze de un schimb de experiență academică, în perioada 19 noiembrie - 24 noiembrie, pe una din”Autostrăzile” stabilite între:

  • Chișinău-București;
  • Chișinău-Iași;
  • Chișinău-Craiova;
  • Chișinău-Cluj.

Asociația Studenților în Drept promite o experiență unică: cursuri, seminare, activități extracurriculare și networking cu tinerii juriști și studenți la drept din alte orașe a României.

Pentru a participa, studenții doritori trebuie să completeze formularul care poate fi accesat aici. Termenul limită este data de 14 noiembrie. Ulterior, va avea loc etapa interviului, programată pentru data de 15 noiembrie.