Dorin Popescu a câștigat alegerile și va conduce Baroului Chișinău pentru următorii doi ani. Acesta a obținut 553 de voturi, în timp ce pentru contracandidata sa, Natalia Moloșag, au votat doar 267 de apărători. Datele au fost publicate pe pagina web a Uniunii Avocaților din Moldova.

Potrivit procesului verbal, numărul avocaților cu drept de vot incluși în Lista Baroului Chișinău cu drept de exercitare este de 1661. Dintre aceștia, la procedura de vot au participat 879 de avocați. 59 de buletine au fost declarate nevalide. 

Dorin Popescu este avocat din 1996 și activează la Biroul AA ”Facultatea de Drept”. Pentru prima dată, Dorin Popescu a venit în funcție de conducere a Baroului de avocați Chișinău în anul 2012, când a exercitat pentru doi ani funcția de prodecan. De asemenea, în perioada 2013-2015, avocatul a asigurat interimatul funcției de decan al Baroului. Începând cu anul 1996, Dorin Popescu este lector universitar la departamentul de Drept penal al Universității de Stat din Moldova. Dorin Popescu a exercitat funcția de decan și în perioada 2018-2020.

Natalia Moloșag a obținut licența de avocat în anul 2006, iar în anul 2014 și-a deschis propriul cabinet. În perioada 2010-2012, a fost prodecan al Baroului teritorial Chișinău, iar ulterior a asigurat și interimatul funcției de decan al Baroului. Totodată, în perioada 2011 – 2015, Natalia Moloșan a fost membru al Comisiei de licențiere a avocaților. La fel, avocata a obținut experiență profesională activând în cadrul Amnesty International Moldova, Fundația Soros Moldova, CNAJGS și Centrul de Instruire a avocaților.

Inițial, în competiția pentru funcția de decan al Baroului de avocați din circumscripția s-au înscris șase concurenți. Ulterior, Dorian Diaconu, Alexandru Prisac, Anatolie Barbacar și Mihail Durnescu și-a retras candidaturile.