Consiliul Uniunii Avocaților din Moldova a decis să extindă termenul limită pentru depunerea cererilor de către persoanele care vor să devină membri ai Comisiei speciale care va selecta noua componență a Comisie de licențiere. Decizia a fost luată la ședința extraordinară din 15 ianuarie.

Astfel, persoanele care vor să se implice în procesul de selectare a noilor membri ai Comisiei de licențiere pot depune cereri până în data de 26 ianuarie. Inițial, termenul stabilit a fost data de 18 decembrie, iar ulterior, prelungit până în data de 12 ianuarie. Ca și data trecută, motivul prelungirii termenului este numărul redus de dosare înregistrate și faptul că decanul Baroului Bălți nu a desemnat, încă, un membru în cadrul comisiei. Potrivit deciziei Consiliului, componența Comisiei speciale urmează să fie desemnată în data de 29 ianuarie.

Totodată, termenul de depundere a dosarelor pentru candidații la funcția de membru a Comisiei de licențiere a fost prelungit cu 11 zile, până în data de 26 ianuarie. Prin urmare, și noua componență a Comisiei va fi selectată mai târziu decât era planificat inițial, 25 februarie, în loc de 9 februarie.