Avocații și avocații stagiari sunt invitați să aprecieze, în baza a două chestionare online, activitatea Curții de Apel Comrat și a Biroului Informativ din cadrul instanței.

Potrivit Uniunii Avocaților, sondajul se va efectua în perioada 3-20 decembrie, în rândul persoanelor care participă sau au participat anterior în cadrul ședințelor de judecată.

Sondajul are drept scop aprecierea gradului de evaluare a activității eficiente a subdiviziunilor interioare din cadrul instanței de judecată, inclusiv și a Biroului Informativ.

Cei care doresc să aprecieze activitatea Curții de Apel Comrat pot accesa chestionarul aici. Acesta conține 44 de întrebări despre accesibilitatea instanței și informației, activitatea cancelariei instanței, ședințele de judecată, activitatea judecătorului etc. Respondenții pot indica la sfârșit și propunerile pe care le au pentru îmbunătățirea activităției instanței.

Cei care doresc să aprecieze activitatea Biroului Informativ din cadrul Curții de Apel Comrat pot accesa chestionarul aici. Acesta conține 10 întrebări despre viteza de lucru a Biroului, competența angajaților acestuia ș.a.

Potrivit autorilor sondajului, participarea la acesta este voluntară, iar toate informațiile furnizate vor fi tratate cu confidențialitate strictă și nu vor fi divulgate.