Mai multe bănci din țară și-au anunțat programul de lucru pentru 14 octombrie, declarată zi de odihnă pentru unitățile din Chișinău. Potrivit informatiilor publicate, doar cateva banci vor activa la această dată.

Comerțbank

Banca a anunțat că la 14 octombrie, unităţile băncii din mun. Chișinău nu vor activa.

Procreditbank

Banca a anunțat că reprezentanțele Chișinău nu vor active la 14 octombrie.

Totodată, plăţile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicaţiei de deservire bancară la distanţă ProBanking, în regim standart.

De asemenea, puteți efectua operațiuni de suplinire a conturilor și retrageri de numerar în regim 24/7 în orice zonă de autodeservire 24/7 din toate subdiviziunile băncii.

Mobiasbanca OTP Group

Banca a anunțat că, la 14 octombrie sucursale băncii din orașele Chişinău, Floreşti, Rezina și Briceni nu vor active, în legătură cu Hramul acestor orașe.

Totodată, 24/7, Call Center băncii este la dispoziția clienților, oferind consultanță, asistență și suport atât la numărul de telefon 022 256 456, cât și la adresa electronică info@mobiasbanca.md. 

Mobiasbanca a mai anunțat că  la 14 octombrie, va fi sistată activitatea instituțiilor financiare din SUA, cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi, decontări în dolari americani nu vor fi efectuate.

Energbank

Energbank a anunțat că în ziua de 14 octombrie, programul de lucru ghișeielor băncii va fi până la orele 13:00:

  • Agentia nr.4 a Sucursalei Botanica;
  • Agenţia nr.2 a Sucursalei Centru;
  • Sucursala Rîşcani și Agenţia nr.1;
  • Agenţiile nr.1 şi nr.2 a Sucursalei Ciocana Nouă;
  • Sucursala Florești.

Victoriabank

La 14 octombrie, în legătură cu sărbătorirea Hramului orașului Chișinău, subdiviziunile Victoriabank nu vor activa, cu următoarele excepții:

La fel, în legătură cu sărbătorirea Hramului localității la data de 14 octombrie nu vor activa următoarele subdiviziuni Victoriabank din țară:

  • Sucursala nr. 2 Floreşti
  • Sucursala nr. 19 Briceni
  • Agenţia nr. 58 Rezina

Victoriabank oferă modalități alternative de administrare a conturilor prin utilizarea următoarelor servicii:

Moldindconbank

Moldindconbank a informat că, în data de 14 octombrie este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile din Chișinău, precum și pentru oficiile băncii din localitățile care la fel sărbătoresc Hramul Orașului la această dată.

Pentru achitarea facturilor, serviciilor şi efectuarea transferurilor pe un alt card, pot fi utilizate sistemele de deservire la distanţă: Web banking şi Mobile Banking. Serviciul Suport Carduri poate fi contactat 24/24 la numărul: (+373) 22 548 940.

FinComBank

Banca a anunțat că ziua de 14 octombrie  se consideră zi de odihnă în mun. Chişinău, or. Floreşti, Rezina, Vulcăneşti şi Briceni.   

În această zi vor activa doar agenţiile băncii din localităţile menţionate, care au deja aprobat programul de lucru în ziua respectivă.

Moldova Agroindbank

MAIB a anunțat că la 14 octombrie doar unele unităţi ale băncii din Chişinău vor avea program de lucru cu clienţii, persoane fizice. Unităţile din Briceni, Floreşti şi Rezina de asemenea vor avea zi liberă. 

Banca recomandă utilizarea aplicaţiei mobile MAIBank, Internet Banking, terminalele multifuncţionale, zonele de autoservire 24/24 sau serviciul MAIB-Factura. 

EuroCreditBank

Banca a anunțat doar programul de lucru al punctelor de schimb valutar ale BC "EuroCreditBank" S.A. în zilele de 13-14 octombrie: 

Alte bănci nu au făcut public programul de lucru.