Oamenii divorțează din diverse motive. Uneori partenerii evoluează în mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur și simplu. Însă, mai sunt cazuri în care cuplul se destramă pentru că unul dintre parteneri decide că nu poate trăi fără să adopte 550 de pisici. Așa că mariajul se dizolvă. Iată cele mai ciudate motive de divorț.

Lui nu i-a plăcut animația ”Frozen”
O femeie din Japonia a încheiat mariajul pentru că soțului ei îi era indiferentă animația ”Frozen”. ”Dacă nu ești în stare să înțelegi de ce acest film este grozav, înseamnă că este ceva în neregulă cu tine, ca om”, i-a spus femeia partenerului ei.

Era posedată de un duh 
Uneori căsnicia își pierde farmecul. Acesta a fost motivul pentru care a divorțat un bărbat din Dubai. El a explicat că soția lui era posedată de un duh. Cum femeia avea probleme cu libidoul, familia acesteia i-a explicat bărbatului că soția lui este posedată de un ”djin”, un duh din mitologia arabă. 

I-a salvat numărul de telefon cu numele închisorii ”Guantanamo” 
O femeie din Arabia Saudită a intentat divorț după ce a descoperit că soțul ei a numit-o ”Guantanamo” în agenda de telefon, după celebra închisoare americană. Bărbatul și-a motivat alegerea prin faptul că a vrut să protejeze intimitatea cuplului. ”Nu vreau ca lumea din jurul meu să știe că mă sună soția”, a spus bărbatul.

Papagalul i-a spus că soțul are o amantă
O femeie din China a aflat că soțul ei i-a fost infidel de la papagalul cuplului. Pasărea i-a dat indicii despre infidelitatea soțului, prin cuvinte ca ”divorț”, ”te iubesc”, ”ai răbdare”. Acesta nu este un caz izolat. Aparent, mai mulți parteneri infideli au fost dați de gol de papagalii bârfitori.

Ea a adoptat 550 de pisici
Un bărbat din Israel și-a părăsit soția, după ce aceasta a adus acasă 550 de pisici. El a povestit în instanță că nu a mai avut loc în pat, din cauza pisicilor. De asemenea, bărbatul a spus că a devenit imposibil să ia masa în casă, pentru că pisicile îi furau mâncarea. Cum femeia a refuzat să renunțe la pisici, cuplulul s-a destrămat.

Era obsedat de curățenie
O femeie din Germania a divorțat după 15 ani de căsnicie, pentru că nu a mai putut suporta faptul că soțul ei făcea curățenie încontinuu.

A sărutat un cal și i-a plăcut
Un bărbat a renunțat la căsnicie după ce a văzut o fotografie în care soția lui săruta un cal. Soția lui a refuzat să își ceară scuze, întrucât nu a vrut să își petreacă viața lângă un bărbat care consideră că a săruta un cal înseamnă infidelitate.

A avut o aventură cu 70 de ani în urmă
Un italian în vârstă de 99 de ani a pus capăt căsniciei, după ce a găsit scrisori de dragoste primite de soția sa, în vârstă de 96 de ani, în tinerețe.

Sursa: romanialibera.ro