Uniunea Avocaților a prelungit concursul de angajare în postul de secretar/secretară pentru Centrul de Instruire a Avocaților. Persoanele care doresc să aplice pentru acest post trebuie să întrunească o serie de condiții. Pentru această funcție se oferă salariu motivant și competitiv, plus bonusuri.

Astfel, persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniile ce țin de științe juridice sau economice sau litere și să cunoască cum să lucreze cu MS Office (Word, Excel, utilizare excelentă Internet). La fel, doritorii de a aplica pentru acest job trebuie să cunoască foarte bine limba română, că aibă un nivel avansat de scriere a textelor, abilități de lucru cu dosarele de birou (evidență, sistematizare), capacități în asistență administrativă și managementul timpului. O altă cerință de la potențialii candidați este disponibilitatea de lucru în zile nelucrătoare atunci când au loc evenimentele organizate de Centrul de Instruire a Avocaților.

Persoanele interesate sunt invitate să expedieze CV și scrisoare de intenție în termen de până la 16 ianuarie, ora 15:00, la adresa electronică a Uniunii Avocaților: [email protected]