Centrul de Instruire a Avocaților în Parteneriat cu Consiliul Europei Oficiul la Chișinău începe un nou Proiect de instruire și pregătire a formatorilor în domeniul conformității cu prevenirea și combaterea spălării banilor. 

Proiectul prevede mai multe acțiuni, printre care: 

  • selectarea unui grup de avocați cu experiență de peste cinci ani în avocatură, care vor fi instruiți să devină formatori în domeniul conformității cu prevenirea și combaterea spălării banilor;
  • participarea grupului de avocați în zilele de 4 și 5 iunie la Cursul de instruire pentru formarea formatorilor în domeniul conformității cu prevenirea și combaterea spălării banilor. Cursul va fi ținut de un specialist din Marea Britanie, invitat special pentru formarea formatorilor-avocați.  

Avocații cu experiență de peste cinci ani în avocatură, doritori să devină formatori în domeniul conformității cu prevenirea și combaterea spălării banilor, urmează să expedieze un e-mail la adresa: [email protected], însoțit de o scrisoare de motivare și CV. În scrisoarea de intenție este necesar să fie confirmată disponibilitatea pentru participarea la cursul din zilele de 4 și 5 iunie, cât și pentru implicarea ulterioară (din toamnă) în activitatea de formator pentru avocați în domeniul conformității cu prevenirea și combaterea spălării banilor.

Data limită de expediere a scrisorii de intenție și a CV-ului este 15 mai.