Centrul de Instruire a Avocaților invită birourile asociate de avocați, specializate în avocatură de business, pentru a dezvolta un nou proiect de instruiri. Acestea vor viza domeniul afacerilor, iar conținutul proiectului și desfășurare acestuia urmează să fie discutate la prima întrunire cu partenerii asociați ai birourilor specializate în avocaturii de afaceri.

”În prim plan, sperăm să realizăm organizarea comună, în a doua jumătate a anului, a unei conferințe privind cadrul legal în mediul de afaceri cu participarea avocaților și doritorilor din mediul de afaceri. Vom solicita birourilor și sprijin prin delegarea avocaților specialiști din cadrul birourilor pentru a ne furniza instruiri la CIA”, a precizat Viorica Grecu, director Centrul de Instruire a Avocaților.

Inițiativa Centrul de Instruire a Avocaților vine în contextul în care se dorește organizarea instruirilor continue pe domenii de specializare. La fel, directorul Centrului susține că vin tot mai multe solicitări de instruire din partea juriștilor și angajatorilor – persoane juridice. În context, reprezentanții Centrului de Instruire a Avocaților este deschis pentru orice forme de parteneriat și se mizează pe suport esențial din partea birourilor cu cea mai mare experiență și expertiză în profesie.