Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) va organiza în data de 3 și 4 aprilie un nou curs de instruire în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Cursul este destinat reprezentanților sectorului financiar-bancar. În cadrul acestuia vor fi prezentate cerințele privind protecția datelor personale în domeniul financiar bancar. Instruirea se va desfășura în cadrul Ministerului Finanțelor, în intervalul orelor 10:00-13:00. 

Reprezentanții sectorului financiar-bancar, interesați de tematica acestui curs de instruire, se pot înregistra până la data de 1 aprilie, la adresa de email: [email protected].

Persoanele interesate trebuie să indice:

  • numele, prenumele, instituția;
  • data participării - 3 sau 4 aprilie.

Pentru ambele zile, cursul de instruire va avea aceeași tematică.

Instruirile sunt gratuite și vor fi moderate de către experți europeni din cadrul Proiectului UE Twinning și reprezentanții CNPDCP.

În cadrul cursului se preconizează instruirea a unui număr total de circa 120 de persoane.

Cursul de instruire este organizat în cadrul proiectului Twinning ”Consolidarea capacităților Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al RM”, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat, în perioada octombrie 2017 – octombrie 2019, de către Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională (IRZ) și Ministerul Justiției din Letonia.