Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță că organizează în această lună cursuri de instruire privind utilizarea serviciilor fiscale electronice, la care se pot înscrie toți contribuabilii interesați.

Instituția organizează în această lună trei sesiuni de instruire. Primele două cu tema: ”Utilizarea sistemului informațional automatizat ”e - Factura” (4 ore) vor avea loc la 15 ianuarie (limba română) și, respectiv, în data de 16 ianuarie (limba rusă). Al treilea curs - ”Serviciile fiscale electronice” (6 ore) este programat pentru 29 ianuarie. 

Mai bine de 70% din timpul rezervat instruirilor va fi dedicat exercițiilor practice de utilizare a serviciilor fiscale electronice. La finalul cursurilor, participanții vor primi Certificate de participare, dar și manualul utilizatorului ”Serviciile fiscale electronice”.

Cursurile vor avea loc în Chișinău, în cadrul Centrului de instruire în finanțe al CTIF.

Pentru a participa la cursuri, contribuabilii interesați urmează să se înscrie în prealabil la tel: 022 822 032, 068669942 sau prin poșta electronică la adresa: [email protected]

Anul trecut, CTIF a organizat 29 cursuri de instruire privind utilizarea serviciilor fiscale electronice la care au participat 224 de contribuabili.