Despre noi

BizLaw este primul portal al avocaturii de afaceri din Moldova, principala sursă de informații juridice atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru publicul larg.

BizLaw este un organ de presă independent și își propune să fie cel mai important portal de știri juridice, opinii ale experților din sistemul judiciar, sfaturi practice de la avocați și juriști pentru cetățeni și agenți economici.

BizLaw va monitoriza și va informa publicul larg despre activitatea avocaților, va promova valorile și principiile profesiei de avocat.

Conținutul BizLaw

Preluarea textelor de pe www.BizLaw.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe BizLaw. Instituţiile de presă, care preiau articole, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord expres cu BizLaw.

În conformitate cu Legea nr. 139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor și drepturile conexe, toate materialele informative publicate pe pagina web www.bizlaw.md aparțin „LEGAL 4 BUSINESS” S.R.L.

Publicitate
300x600-Betta
Parteneri


Publicitate
Arhivă
Publicitate
Arhivă