175 de persoane vor primi premii în valoare a câte 1.000 de lei, fiind desemnați câștigători ai ediției a III-a a concursului ”Loteria fiscală”, desfășurată în perioada 1 iulie  – 30 septembrie 2021, inclusiv.

Extragerea învingătorilor a avut loc în 21 octombrie, iar Lista câștigătorilor poate fi accesată aici.

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, în cadrul etapei a III-a au participat 14.276.936 tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 4.183.438.627 lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

În cadrul loteriei participă persoanele fizice care au atins vîrsta de 18 ani, deținătoare ale unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

Loteria se desfășoară anual pe întreg teritoriul Republicii Moldova, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie a anului în curs.