Jumătate dintre acțiunile unei companii de producere a mobilierului au fost vândute, recent, în afara pieței reglementate sau MTF cu peste 6,7 milioane de lei. Conform informațiilor publicate de Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF), este vorba despre valorile mobiliare ale societății pe acțiuni ”Radiator”.

Și anume, cele 122.261 au fost vândute în cadrul a patru tranzacții. Suma totală a acestora fiind de 6.724.355 lei. Menționăm că valoarea nominală a unei valori mobiliare a companiei, înregistrată de CNPF, a fost de 47 de lei.

SA ”Radiator” a fost fondată în anul 1995 și activează în municipiul Chișinău. Aceasta este o societate de acțiuni de tip deschis specializată în producerea mobile și a utilajului commercial, activități de comerț și alte tipuri de servicii.

Totodată, în afara pieței reglementate sau MTF au mai fost vândute și 67,31 la sută dintre acțiunile SA ”Parcul de Autobuze și Taximetre nr. 8”. Valoarea totală a tranzacției a fost de 604.800 lei. Societatea pe acțiuni a fost fondată în anul 1995 și are sediul în orașul Cahul.