Serviciul Fiscal de Stat a finalizat ediția a IV-a a concursului ”Loteria fiscală” desfășurată în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2020.

Urmare a extragerii din data de 22 ianuarie, au fost desemnați 175 învingători care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1.000 lei. Lista câștigătorilor ediției a IV-a va fi publicată pe www.sfs.md  în data de 5 februarie, iar premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maxim 10 zile după publicarea listei.

În cadrul etapei a IV-a au participat 10,5 milioane tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 miliarde lei.

Totodată, la 28 ianuarie va avea loc extragerea câștigătorilor ediției speciale a Loteriei fiscale dedicată sărbătorilor de iarnă, în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 1 decembrie 2020 - 8 ianuarie 2021. Astfel, vor fi extrași 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă a câte 1.500 lei fiecare.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.