Oficiul Consiliului Europei în Moldova anunță organizarea unei mese rotunde online pentru avocați și reprezentanții organizaților neguvernamentale. În cadrul evenimentului vor fi prezentate bunele practici ale Consiliului pentru Prevenirea Torturii în perioada 2016-2021.

Evenimentul se va desfășura online, în data de 8 octombrie. Persoanele interesante se pot înregistra online, până miercuri, 6 octombrie, completând acest formular. Participantul urmează să indice datele de identificare, funcția ocupată și organizația din care face parte. 

Masa rotundă va fi moderată de către consultanții Consiliului Europei, Anica Tomsic Stojkovska, membru al Consiliului pentru Prevenirea Torturii din Croația) și Victor Zaharia, președintele Consiliului Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Consiliului Europei ”Consolidarea sistemului de justiție penală bazat pe respectarea drepturilor omului în Republica Moldova”, care face parte din Planul de Acțiune al Consiliului Europei pentru Republica Moldova 2021-2024.