Familia Fus din satul Andrușul de Jos, raionul Cahul, este, pe merit, foarte norocoasă. Timp de o singură oră, ei s-au înregistrat pe 7777.md, au suplinit contul și au câștigat Jackpot Temple de 817 116,54 lei, datorită biletului electronic de loterie I love cash.

Contul de pe 7777.md a fost creat de Nicolae Fus, dar norocul și l-a încercat soția sa, Natalia. Ea a avut nevoie de doar o oră ca să pună mâna pe Jackpot Temple de peste 800 000 de lei. 

”Nu-mi venea să cred că în mai puțin de oră după înregistrare, și cu numai 200 de lei puși în cont, poți câștiga așa o sumă mare”, a menționat Natalia Fus.

Tânăra familie afirmă că pentru ei suma este enormă și vor cheltui banii ca să-și cumpere o locuință, dar și un automobil.

”Acest câștig pentru noi este posibilitatea de a scăpa de toate problemele. Vom avea un viitor, ne vom putea ridica”, mai spune norocoasa.

Este de menționat că Jackpot Temple în creștere este comun pentru 8 bilete electronice de loterie de pe 7777.md. Familiei Fus, norocul i-a surâs în biletul electronic I love cash. Jackpot Temple vă poate aduce câștiguri impresionante și datorită altor jocuri: Cash 20х, Silver & Gold, Golden 7, Lucky 7777, Double Coffee, Break the Vault și Chocolate. 

Cu ajutorul biletelor electronice de loterie de pe 7777.md, orice jucător înregistrat își poate spori bugetul. Iar datorită tradiției site-ului – promoțiilor permanente, bonusurilor și jocurilor gratuite, norocul este tot mai aproape!

P.