Persoanele juridice din municipiul Chișinău, care solicită mai mult de cinci servicii în domeniul bunurilor imobile, vor fi deservite în baza programării prealabile la Centrul Multifuncțional Chişinău 3 de pe str. Mihail Sadoveanu nr. 17. Programarea prealabilă poate fi efectuată prin intermediul paginii web a Agenției www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact 022-30-9779, 022-30-9780, 022-30-9781 sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Potrivit Agenției Servicii Publice, pentru programarea electronică, pașii de urmat sunt simpli. La butonul Programează-te de pe pagina web oficială a Instituției accesați sub compartimentul Servicii Cadastrale, unde găsiți serviciul: Persoane juridice. Înregistrarea bunurilor imobile. După efectuarea procedurii de completare a câmpurilor obligatorii, indicarea datei și a orei potrivite, precum și confirmarea vizitei, sunteți așteptați la oficiul Chișinău 3 la timpul stabilit pentru a beneficia de serviciul selectat.

Reamintim că programarea prealabilă la serviciile prestate de Agenție este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la serviciile Agentiei Servicii Publice.