Majoritatea instituțiilor bancare din țară vor activa în regim de lucru redus în data de 13 octombrie, iar 14 octombrie va fi zi de odihnă. Programul redus de muncă a fost anunțat în contextul sărbătoririi Hramului municipiul Chișinău și altor localități din țară în data de 14 octombrie.

Comerțbank

Banca a anunțat că în ziua de 14 cctombrie unităţile băncii din mun. Chișinău nu vor activa.

În ziua de 13 octombrie, unitățile Comerțbank din Chișinău vor activa în regim de lucru redus cu 1 oră.

Energbank

În data de 14 octombrie, clienții Energbank vor fi deserviți la ghișeele băncii și prin intermediul serviciului Online-Banking până la orele 13:00.

Eximbank

În data de 14 octombrie, sucursalele Eximbank din capitală nu vor activa, iar în data de 13 octombrie programul de deservire în incinta acestora va fi redus cu o oră. Funcționalitatea aplicațiilor Internet Banking și Mobile Banking va fi asigurată în regim standard.

Moldindconbank

În data de 14 octombrie, este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile Moldindconbank din oraşele Chișinău (cu excepţia agenţiei din s.Măgdăceşti şi s.Cricova), Briceni, Floreşti, Vulcăneşti, Rezina.

În 13 octombrie, subdiviziunile Moldindconbank din localitățile menţionate vor activa cu program redus de o oră.

Pentru achitarea facturilor, serviciilor, efectuarea transferurilor P2P sau primirea transferurilor rapide direct pe card, clienții vor putea utiliza sistemele de deservire la distanţă: Web bankingMobile Banking şi serviciul Direct transfer.

FinComBank

În ziua de 14 octombrie doar câteva din subdiviziunile Băncii din Chişinău, or. Floreşti, Rezina, Vulcăneşti şi Briceni vor activa în regim special. Programul acestora poate fi consultat AICI.

Restul subdiviziunilor Băncii vor activa în regim obişnuit.

EuroCreditBank

Banca a anunțat programul de lucru al punctelor de schimb valutar:

Victoriabank

În data de 14 octombrie, unitățile Victoriabank, amplasate în Chișinău, nu vor activa, cu excepția următoarelor agenții:

În 13 octombrie, programul de muncă al unităților Victoriabank din mun. Chișinău, va fi redus cu o oră.

Pentru o serie întreagă de operațiuni, puteți utiliza canalele alternative de banking: VB24 BusinessVB24 WebVB24 Mobile și bancomatele Cash-In.

Procreditbank

În 14 octombrie, sucursalele Procreditbank nu vor activa.

Plăţile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicaţiei de deservire bancară la distanţă ProBanking, în regim standart.

Operațiunile de suplinire a conturilor și retragerile de numerar vor putea fi efectuate în regim 24/7 în orice Zona de Autodeservire 24/7 din toate subdiviziunile băncii.

În data de 13 octombrie, ProCreditBank va activa conform programului de lucru prescurtat. Totodată, va fi modificat și regimul de acceptare a plăților prin intermediul aplicației de deservire bancară la distanță Probanking:

Oficiul principal al Băncii și sucursalele/ agențiile din municipiul Chișinău vor activa în regim de lucru redus cu 1 oră, până la ora 17:00.