Trăim într-o lume a ritmurilor alerte, în care ”acasă” este sinonim cu refugiu și liniște. Prin urmare, unul dintre scopurile noastre majore este să avem un acoperiș deasupra capului și siguranța zilei de mâine. De aceea, când decidem că este cazul să ne așezăm statornic alături de familie, alegem să mergem pe mâna profesioniștilor din domeniu.

Iar, pentru că așteptările noastre trebuie să coincidă cu rezultatele, unul dintre criteriile prioritare este să alegem dezvoltatorul imobiliar după criterii de performanță

Complexul Valea Trandafirilor. Un vis la cheie pentru fiecare

Astercon este compania de construcții care reușește să conceapă proiecte de impact, grație tehnologiilor inovative și a scopului prioritar: interesul clientului. Și pentru că rezultatele vorbesc de la sine, pe data de 2 noiembrie 2019 a fost dat în exploatare proiectul ”Valea Trandafirilor”. 

Complexul situat în str. Melestiu, în imediata apropiere a parcului omonim, răspunde tuturor cerințelor de calitate și confort. Format din 3 blocuri cu 9 nivele și o parcare de 2 nivele subterane, acesta a fost proiectat cu grijă pentru locatari. Blocurile dispun de sisteme de iluminare, ascensoare și scări de bloc spațioase, precum și locuri de joacă, unde cei mai mici locatari își pot petrece timpul. 

Avantajele proiectului ”Valea Trandafirilor”

Un avantaj incontestabil al acestui proiect este parcul aflat în imediata sa vecinătate. În afară de plăcerea vizuală a unei priveliști naturale, locatarii pot face sport sau promenade plăcute în compania celor dragi, la câteva minute distanță de casă.  Printre avantajele evidente ale proiectului ”Valea trandafirilor” se numără faptul că acesta a fost dat în exploatare cu două luni înainte de termen, ceea ce denotă seriozitatea cu care dezvoltatorul și-a organizat munca. Complexul locativ beneficiază de izolare fonică fără precedent în Chișinău, geamuri termopan de calitate germană KBE, dar și de sistemul de apeduct, care, la fel, este fonoizolant. Locatarii se pot bucura de confortul unor ascensoare silențioase marca Kleeman.

Continuitatea în succes. Complexul rezidențial ”Alba Iulia”

Conceptul inedit și sistemele utilizate vin să garanteze, în repetate rânduri, calitatea serviciilor prestate de echipa Astercon, care cu fiecare proiect încearcă să modifice dimensiunea operațională a unei locuințe. Iar dacă apartamentele din complexul locativ „Valea Trandafirilor” s-au epuizat mult înaintea etapei de dare în exploatare, e momentul oportun să-ți îndrepți atenția către complexul locativ ”Alba Iulia” conceput tot de compania de construcții Astercon. Acest proiect va avea toate avantajele implementate în complexul ”Valea Trandafirilor” plus un sistem inovativ de filtrare a apei gata încorporat. Clădirile vor fi cu regim de înălțime mic, de doar S+D+P+9E, cu specific englezesc, prevăzute cu lift și parcare în 2 nivele  și finisaje de cea mai bună calitate. Comunitatea ”Alba Iulia Residence” va fi alcătuită din spații protejate, teren de joacă pentru copii și zonă de agrement pentru maturi. 

Darea în exploatare este prognozată pentru trimestru IV al anului curent, dar numărul apartamentelor disponibile scade vertiginos.

Alege calitatea Astercon și transformă-ți visul în realitate! Fii mai aproape de casa pe care ți-o dorești pentru tine și familia ta. 

P.