Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) organizează pe 23 februarie un webinar regional privind soluționarea alternativă a disputelor (ADR) pentru litigiile din sectorul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC).

În cadrul evenimentului, experți de talie internațională vor aborda aspecte juridice actuale în domeniul TIC, inclusiv reglementările din sectorul jocurilor video. În cadrul seminarului vor fi prezentate strategiile de soluționare a litigiilor, avantajele medierii și arbitrajul, precum și modul în care serviciile ADR ale OMPI pot contribui la soluționarea litigiilor în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor.

Evenimentul este destinat avocaților și mandatarilor autorizați, mediatorilor și arbitrilor, consilierilor în domeniul proprietății intelectuale și reprezentanţilor mediului de afaceri din țările din Europa Centrală, Regiunea Baltică și din țările mediteraneene care doresc să se familiarizeze cu procesele internaționale de mediere și arbitraj în contextul TIC.

Pentru a afla mai multe detalii despre webinar, precum și pentru alte informații și înregistrare accesați: https://register.gotowebinar.com.