Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău sunt convocați în ședință. Acesta va avea loc în data de 16 februarie, în incinta instanței. La eveniment va pus în discuție Raportul privind activitatea Curții de Apel Chișinău în anul 2017.

Potrivit unui anunț al Curții de Apel Chișinău, ședința de lucru va fi condusă de către președintele instanței, Ion Pleșca. La eveniment vor participa și reprezentanți ai Curții Supreme de Justiție.
O asemenea sedință, la fel, în data de 16 februarie, va avea loc și Curtea de Apel Comrat. La Adunarea judecătorilor din Comrat se va prezenta informația pentru 12 luni ale anului 2017 referitoare la rezultatele examinării de către Curtea de Apel Comrat a plângerilor la hotărârile și încheierile pronunțate de către judecătorii instanțelor de drept comun. Un alt subiect, care va fi pus în discuție, se referă la examinarea cauzelor civile comerciale de către Colegiul mixt al Curții de Apel Comrat în ordine de apel și recurs pe 12 lunii ale anului 2017. La fel, va fi prezentată o notă informativă în privința examinării cauzelor civile în ordine de apel și recurs, dar și în privința recursurilor și plângerilor asupra încheierilor judecătorești de către Curtea de Apel Comrat.