Curs Valutar 20.11.2018
EUR: 19.5666 MDL USD: 17.1223 MDL RON: 4.1929 MDL RUB: 0.2599 MDL Convertor Valutar

Un procuror vrea să fie judecător. Cine s-a mai înscris în concursurile anunțate de CSM

 

Consiliul Superior al Magisstraturii (CSM) va examina, în ședința din data de 29 mai, mai multe candidaturi pentru funcția de judecător. Mai exact, la concursul pentru suplinirea unei funcții vacante de magistrat la judecătoria Bălți, sediul Bălți, s-a înscris o singură persoană. Este vorba de candidatul la funcția de judecător, Vladislav Schibin, care a acumulat un punctaj de 77,5.

La concursul pentru suplinirea funcție vacante în Judecătoria Comrat, sediul Comrat, la fel s-a înscris o singură persoană. Este vorba de un procuror din Procuratura de nivelul Curții de Apel Cahul, Vitali Cebotari, care a acumulat 79 de puncte.

Tot un candidat a fost înscris în concursul pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani. Corneliu Guzun este în prezent magistrat la Judecătoria Chișinău, a fost evaluat cu calificativul ”excelent”, acumulând 48 de puncte.

La ședința CSM vor fi examinate și candidaturile doritorilor de a deveni inspector-judecător. Pentru acest post s-au înscris cinci persoane. Este vorba de; 


  • Ioana Chironeț - magistrat, Judecătoria Chișinău; 

  • Valeriu Efros - ex-judecător; 

  • Vera Toma - ex-judecător; 

  • Oleg Potârniche - nu activează; 

  • Olesea Plotnic - conferențiar universitar, doctor habilitat în drept.

Share on Social Media

Parteneri