Centrul de Instruire a Avocaților anunță că din data de 1 aprilie a fost modificată procedura de înregistrare la instruiri prin îndeplinirea Formularului electronic. Pentru aceasta, este necesar ca toți avocații să se înregistreze în rețeaua Avocatul MD, prin intermediul Secretariatului Uniunii Avocaților.

Astfel, veți avea acces la toate invitațiile de înregistrare la cursuri și veți primi Formularul electronic în email-ul. După încheierea înregistrării, grupul format de avocați participanți este invitat la curs la e-mail-urile personale și, repetat, în rețeaua Avocatul MD. 

Potrivit unui anunț publicat de Centrul de Instruire a Avocaților, odată cu intensificarea agendei de instruiri și dezvoltarea Centrului, includerea unor astfel de reguli este o necesitate pentru funcționarea instituției.

Amintim că, Centrul de Instruire a Avocaților a publicat lista instruirilor pentru primul semestru al acestui an. În perioada următoare, vor avea loc peste 80 de runde de instruiri inițiale și continue.