Întreabă-te sincer: de ce ai nevoie de un site? Dacă răspunsul tău este - pentru a vinde (un produs, o știre, o informație, o carte, o idee), atunci acest articol este pentru tine.

Statisticile din mediul online arată că peste 40% din veniturile online sunt obținute de traficul organic (traficul provenit din căutările în Google sau Yandex), 10% din anunțurile plătite și 5% din rețelele sociale.

Astfel, dacă planifici să creezi un website, ai nevoie de o abordare strategică, inteligentă și vizionară: o investiție în servicii SEO în Moldova (îmbunătățirea clasării site-ului tău în Google pentru cuvinte relevante afacerii tale) este una pe termen lung, în viitorul afacerii tale. 

Nu uita, motoarele de căutare sunt tot mai mult folosite și în Republica Moldova pentru a cumpăra un bun sau un serviciu. Într-adevăr, cu 20 de ani în urmă SEO în Moldova nu avea niciun sens. Imaginează-ți acum unde vei fi fără SEO în cinci ani.

Știm, crearea unui website bun pentru afacerea ta este o chestiune destul de controversată. Pe de o parte - îți dorești conversii rapide, vânzări și clienți, pe de altă parte - te pierzi ușor în detaliile tehnice și funcționale. 

Ai proiectat în mintea ta un model perfect, dar nu știi cum să-l transformi în realitate? Problema este că majoritatea antreprenorilor se blochează în capcana perfecțiunii - vor să facă totul frumos și rafinat, și nu se axează pe lucrurile cu adevărat importante pentru o afacere profitabilă. Dar importante sunt vânzările!

Șase motive pentru care trebuie să consulți un expert SEO înainte de a crea un website

Economisești bani

O strategie SEO eficientă înseamnă că nu trebuie să investești bani în reclame plătite. Expertul SEO stabilește sarcinile tehnice pentru structura paginilor și prezentarea conținutului acestuia, fapt care o să ajute din start la o indexare corectă și la un website ce conține cuvintele cheie potrivite pentru SEO, care-ți vor aduce clienți!

Economisești timp

Încercarea de a face un site fără optimizare inițială te va costa foarte mult pe urmă! Greșelile ce se efectuează ulterior sunt greu de corectat. Un expert SEO în Moldova va proiecta de la început site-ul pe calea spre succes și trafic.

Expertul are experiență

Un expert va analiza minuțios care este potențialul pieței și care sunt concurenții online, realizând un SEO audit complex: examinarea arhitecturii, conținutului, va depista problemele tehnice și funcționale, va îmbunătăți viteza site-ului, îl va face cât mai mobile friendly, va aduce link-uri de calitate. 

Specialistul SEO are cunoștințe

Google își actualizează algoritmul de căutare de mai multe ori pe zi. Este aproape imposibil să te concentrezi pe urmărirea și implementarea modificărilor, dacă nu ai de-a face zilnic cu asta. 

Generezi trafic pe site-ul tău mult mai rapid

Rezultatul unei strategii eficiente de SEO este fluxul continuu de trafic pe site. Experții SEO în Moldova stabilesc tactici corecte, axate pe cuvinte cheie relevante și optimizare. Alegerea cuvintelor-cheie (a noțiunilor cu care se va opera) corecte este o parte importantă a înființării unei afaceri. 

Depășirea concurenței

SEO în 2019 este extrem de competitiv, iar un site abia creat nu va avea trafic în primele luni. Mulți antreprenori comit o greșeală enormă, investind sume considerabile în prea mult funcțional și alte elemente care nu au fost testate pe publicul-țintă. Adevărul este că o pagină web nouă are nevoie de strategii de atragere a traficului.

Până la urmă, cititorii vin pentru conținut și nu pentru design. Un design simplu și minimalist va obține performanțe pe motoarele de căutare.

Optimizarea motorului de căutare (SEO) este esențială pentru ca site-ul să poată funcționa bine și să economisești mulți bani, timp și resurse. Contactează Seolitte la numărul de telefon 069231335 pentru o analiză gratuită a concurenței și cuvintelor-cheie și introdu SEO în planul tău de marketing, cât nu e prea târziu.

P.