Contribuabilii care au obligația de a achita impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar, pot achita impozitul cu reducere până în data de 1 iulie. Serviciul Fiscal de Stat a venit cu un anunț în acest sens, în cazul în care contribuabilii vor achita impozitul integral.

În cazul în care nu veți reuși să beneficiați de acest drept, atunci impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale, fără reducere, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie a anului curent.

Totodată, Direcțiile de deservire fiscală își desfășoară activitatea după orarul standart: 08.00 – 17.00 de luni până vineri, iar la Centrul Unic de Apel al SFS puteți apela conform aceluiași orar la numărul de telefon: 0 8000 15 25

În același timp, Serviciul Fiscal de Stat vine cu precizarea că, având în vedere că data de 30 iunie este o zi de odihnă, pentru a beneficia de dreptul la reducere, ultima zi de achitare a sumei impozitului pe bunurile imobiliare şi/sau impozitului funciar este data de 1 iulie.