Noul Cod civil, care poate fi găsit în librăriile editurii Cartier, va fi lansat în cadrul unui eveniment public. Acesta va avea loc în data de 4 aprilie, începând cu ora 18.30, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126). Codul civil a apărut la Editura Cartier în colecția Cartier juridic, coordonată de Oleg Efrim. Volum este recomandat de portalul avocaturii de afaceri BizLaw și va avea preț promotional în ziua lansării. 

La evenimentul de lansare vor participa Octavian Cazac, profesor universitar, avocat, Sergiu Băieșu, profesor universitar, Oleg Efrim, profesor universitar, avocat și Oleg Sternioală, vicepreședinte al Colegiului civil, comerical și de contecios administrativ, Curtea Supremă de Justiție, președintele Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor. Moderatorul evenimentului va fi Gheorghe Erizanu, directorul Editurii Cartier.

Noua redacție a Codului Civil a intrat în vigoare în data de 1 martie. Lucrările asupra proiectului de modificare și completare a Codului civil au început în anul 2013. Grupul de lucru și-a desfășurat activitatea pe parcursul a circa patru ani, în cadrul a peste 70 de ședințe.

Codul civil poate fi procurat și online.