Banca Națională a Moldovei (BNM), în cooperare cu Proiectul “Transparența Sectorului Financiar în Moldova” (FSTA), susținut de Agenția Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internațională (USAID), organizează, în perioada 16 - 17 martie 2021, între orele 13.00 și 16.00, programul deinstruire online „Prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului”.

Sesiunile de instruire sunt adresate societăților de prestare a serviciilor de plată și celor emitente de monedă electronică. Obiectivul acestor sesiuni este de a consolida capacitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor financiare în cadrul sectorului nonbancar de prestare a serviciilor de plată. 

Ambele sesiuni de instruire vor fi susținute de Milimo Moyo, expert internațional în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului, împreună cu reprezentanți ai direcției de profil din cadrul BNM.

Pentru participarea la programul de instruire, responsabilii din domeniu din cadrul entităților vizate sunt rugați să completeze formularul de participare disponibil pe link-ul Atelier Zoom, până pe data de 12 martie 2021. Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi transmise participanților înregistrați pe adresa electronică indicată în formular.

 Limba de lucru va fi româna, fiind asigurată traducerea simultană în/din limba engleză pe tot parcursul sesiunilor.

Agenda evenimentului poate fi accesată aici.