De astăzi, orice doritor poate pretinde la automobile noi sau sume generoase de bani, oferite de Loteria Națională în cadrul ”Lunii darurilor”. În perioada 2 decembrie 2019  - 14 ianuarie 2020, 30 de norocoși se vor alege cu mașini noi sau cu premii de câte 150 de mii de lei. 

Pentru a participa la campania ”Luna Darurilor”, biletele de loterie trebuie să fie înregistrate pe 7777.md sau la numărul de telefon  022 333 777 ca să găsiți ”participare la tragerea la sorți pentru jocurile TV”. Anume acest câștig oferă dreptul să participați la extragerea, de luni și până vineri, a unui automobil nou pe zi sau a unei sume de 150 de mii de lei!

Biletele cu aceste câștiguri participă automat la tombola din ziua următoare celei în care au fost înregistrate. Adică, astăzi înregistrați ”participare la tragerea la sorți pentru jocurile TV”, mâine concurați pentru mașină sau bani.

Extragerile vor avea loc, în direct, la Prime, la ora 20:50 de minute, în cadrul unor ediții speciale ale emisiunii ”Loteria Națională”. Acestea vor putea fi urmărite și în Orășelul de Crăciun din Scuarul Teatrului de Operă și Balet ”Maria Bieșu”. 

Primul câștigător va fi stabilit marți, 3 decembrie, în baza biletelor înregistrate în ziua precedentă. Acest principiu va fi aplicat până la finalul campaniei – ”azi înregistrezi codurile biletelor, mâine participi la tombolă”. Norocoșii vor fi invitați în studio, a doua zi după extragere, unde vor alege – 150 de mii de lei sau mașina și vor contribui la identificarea câștigătorul din ziua respectivă. Banii sau cheile de la mașină se oferă doar în schimbul biletului ales prin tragere la sorți! Detalii despre campania ”Luna Darurilor” Loteriei Naționale sunt disponibile pe 7777.md.

Bugetul campaniei ”Luna Darurilor” Loteriei Naționale este de peste 4 milioane și jumătate de lei! 

P.