Un bărbat din Orhei a bătut toate recordurile pe siteul 7777.md. Grigore F. a mizat în acest week-end 1000 de lei pe o combinație de 26 meciuri și a câștigat 919 081,11 de lei. Acești bani practic i-au permis să rămână acasă, alături de copii și nepoți, chiar în momentul când se pregătea să plece la muncă în străinătate.

''La 44 de ani ani pot spune că sunt norocos cu adevărat. Dumnezeu a făcut ca eu să-mi fac familia fericită. Soția a aflat prima de câștig, dar nu a  crezut. Când i-am arătat biletul, mi-a sărit în brațe de fericire, m-a sărutat. Am sărbătorit două zile pentru că am chemat și cei mai buni prieteni acasă”, și-a destăinuit emoțiile câștigătorul.  

Bărbatul era cu bagajele pregătite deja și urma să plece la muncă peste hotare, ca să agonisească bani pentru finisarea casei.

''Acum aș putea spune că sunt bunel fericit după ce am câștigat acest bilet norocos, eu am o nepoțică, o parte din câștig va fi pentru ea. Sincer vă spun, duminică dimineață, aveam bilet spre Londra, acolo unde muncesc de mai bine de patru ani în domeniul construcțiilor.  Acum, gata, nu mai plec nicărieri. Doamne, sunt atât de fericit! Cu banii câștigați, voi termina de raparat casa și voi avea grijă de propria sănătate”, nu și-a putut stăpâni emoțiile câștigătorul.

Grigore este constructor de meserie, dar are fotbalul în sânge.

''Atletico Madrid este echipa mea favorită, îi urmăresc de mic copil. Eu în fiecare zi analizez toate partidele care au loc în lume și am știut că într-o zi va veni și șansa mea. Să revin la bilet. Ultimul joc la care am avut emoții era partida dintre Serbia și Luxemburg, gazdele au bătut abia în minutul 75 și atunci am simțit că mi-a mers'', povestește Grigore istoria succesului său.

Sâmbătă seara, Grigore a ales pe 7777.md o combinație din 26 de partide de fotbal, majoritatea din calificările pentru Campionatul Mondial. În bilet, el a pariat pe victorie, la o cotă de 549.52, iar datorită opțiunii ComboBoost, câștigul său a fost dublat și a ajuns la suma de aproape 1 000 000 de lei.

P.