Un bărbat de 27 de ani, originar din India, vrea să-şi dea părinţii în judecată pentru că nu i-au cerut acordul când l-au adus pe lume. Mama tânărului a reacţionat, însă într-un fel în care surprinde pe toată lumea. 

Mama lui tânărului aşteaptă să se vadă cu fiul ei în faţa instanţei, dat fiind faptul că atât ea, cât şi soţul ei sunt avocaţi. 

”Trebuie să îi admir tenacitatea de a ne chema pe amândoi în instanță, știind că ambii săi părinți sunt avocați. Dacă Raphael ar veni cu o explicație rațională despre cum i-am fi putut cere acordul înainte de a-l naște, mi-aș accepta vina. Sunt fericită că fiul meu a devenit un bărbat neînfricat, independent, care gândește. Sunt sigură că își va găsi calea spre fericire”, a declarat mama lui Raphael Samuel.

Raphael Samuel susţine că părinţii că nu i-au cerut consimţământul când l-au adus pe lume. Bărbatul de 27 de ani este adeptul unui curent numit antinatalism, iar mişcarea atrage tot mai mulţi tineri care încearcă să reziste presiunii sociale de a face copii.

”Îmi iubesc părinții și avem o relație bună, dar m-au făcut pentru plăcerea și bucuria lor. Viața mea este una bună, dar nu văd de ce aș pune o viață nouă prin chinul școlii și al găsirii unei cariere, mai ales că ei nu ne cer să existe”, a explicat Raphael Samuel.

Sursa: spynews.ro