Centrul de instruire a avocaților a deschis înregistrările pentru participarea la atelierul de instruire cu tematica ”Egalitatea de arme procuror-avocat în procesul penal”. Evenimentul urmează să se desfășoare online, în data de 18 noiembrie, începând cu ora 16.00.

Instruirea va fi făcută de către un procuror și un judecători din România. Mai exact, este vorba despre:

  • Teodor Manea, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție,
    Direcția Națională Anticorupție, lector universitar la Facultatea de Drept a Universității ”Titu Maiorescu” din București, formator colaborator al Școlii Naționale de Grefieri, membru-coordonator al Departamentului pentru științe penale din cadrul Centrului pentru Etică, Drept și Educație.
  • Cristian Bălan, judecător în cadrul Judecătoriei Sectorului 4 București, doctorand și lector universitar la Facultatea de Drept a Univesității București, Departament de Drept Penal.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este destinat avocaților și avocaților stagiari. Instruirea se va desfășura prin intermediul Platformei de Instruire la Distanță, www.pia.md.

Accesul la instruire va fi oferit în baza înregistrărilor prealabile. Persoanele care vor să primească informația de acces trebuie să completeze, până în data de 11 noiembrie, formularul disponibil aici.